středa 27. ledna 2016

Záznamy přednášek na NDC London 2016


V Londýně se od 11. do 16. ledna tohoto roku konala konference NDC (za touto zkratkou se skrývá plný název, tj. Norwegian Developers Conference  - myslím, že nemá cenu pátrat, proč se norská vývojářská konference koná mimo Oslo už nejen v Londýně, ale i v Sydney. Značka se dobře zavedla a proč ji nevyvážet, že :-). Tyhle konference začalil v roce 2008 a troufám si tvrdit, že překonali kdysi oblíbený TechEd. 
Účast na nich stojí víceméně stejně. A pro ty, kteří šetří a nebo na zaplacení účastnického poplatku nemají, jsou tady bezplatné záznamy přednášek. Tento týden začali organizátoři uvolňovat nahrávky, lze je nalézt na  https://vimeo.com/ndcconferences.

5 komentářů:

  1. NDC mimo Oslo se jmenuje New Developers Conference ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ano, občas používají hříčku new DevelopersConferece();, pak tam mají ten London nebo Sydney, asi jako kdyby chtěli inicializaci nového objektu :-)

    Za zkratou NDC se IMHO stále skrývá ta severská země, viz http://ndcsydney.com/page/about-ndc

    Prostě vzali zaběhlou značku NDC a dál to moc nerozpitvávají - ale dokázali udělat dobrou tradici a zatímco MS pořád přemýšlel, jestli dělat TechEd v Barceloně, Berlíně a nebo Amsterdamu, tak oni začali v Oslo, v poměrně drahé zemi a nakonec to i úspěšně vyvážejí.

    A je už vcelku jedno, co se za těmi třemi písmeny skrývá.

    OdpovědětVymazat